ELITE PERSONAL TRAINING

Energy is everything

 

Ben jij een hardwerkende professional en wil je graag meer energie, fit worden en een lichaam dat past bij het succes van je bedrijf?

En vind je het belangrijk dat je getraind wordt door een Personal Trainer met veel ervaring die je tijdens je trainingen goed bij de les houdt? 

Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Tijdens mijn trainingen ervaar je dat boksen een geweldige uitlaatklep is voor jouw drukke werkweek en dat het dé manier is om snel fit te worden. 

 

Osu, Jeroen

Referrals & Contactformulier


Ilja Touwslager

 

PT bij Sportievia met Jeroen staat voor mij gelijk aan: een levensveranderaar, een stok achter de deur, een luisterend oor, een maatje of ‘schouder’ als je dit nodig hebt, een spiegel waarvan je regelmatig een reality check krijgt, een brok positiviteit die in staat is je uit een negatieve spiraal te halen en bovenal een professional die toegewijd is naar zijn klanten. Hij is oprecht, betrokken, verantwoordelijk en in staat je volledig te motiveren om grote stappen te maken. Bij zijn gesprekken en trainingen gaat het niet alleen om het fysieke aspect, maar ook de mentale gemoedstoestand. Hierdoor leer ik in de hectiek van het dagelijkse leven bewust te worden van jezelf, je gezondheid en vooral ook je eigen geluk. Hij is een coach en personal trainer waarbij je weet dat je er niet alleen voor staat, je werkt SAMEN aan doelstellingen en bent SAMEN trots op goede resultaten.

Wil jij nou ook eindelijk eens echt de knop om zetten? Dan adviseer ik je om nu nog contact op te nemen. Dit zal waarschijnlijk een van de beste beslissingen zijn die je ooit voor jezelf kunt nemen.


Herbert Flier

 

Herbert (ondernemer) viel in 12 weken 12 kilo af.

 

“In het Elite PT traject viel ik 12 kilo, werd veel fitter en leerde ik ook nog boksen”

”Ik kan het iedereen aanraden”

 

Een goed voedingsadvies, intensieve trainingen en de juiste coaching zorgden voor dit mooie resultaat. Bij Herbert is duidelijk de knop om. Hij kan het resultaat nu zelf onderhouden Mindset is de sleutel tot succes !


 Andre Koudstaal

 

André (ondernemer); Ik viel 11 kilo af in 13 weken. Het PT programma met Jeroen zorgde dat mijn hoge bloeddruk nu perfect is !

Meer informatie over Elite PT ?

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Rinus Struik

 

Scheidsrechter bij de KNVB. Ben naar Sportievia gegaan om algehele conditie op peil te brengen. Heb je nodig om een wedstrijd goed te leiden.

 

Sportievia bood als een van de weinigen de mogelijkheid van een personal trainer Jeroen Weeteling. We werken eraan door Crossfit. Na een jaar training ben ik fitter , niet blessure gevoelig en heb veel plezier in het trainen en scheidsrechter zijn.

 

Succes door: goede deskundige personal trainer, goed afwisselend trainingsprogramma, stimulerend en motiverend. Goede materialen , mooie sportruimtes. Samengevat: je wordt er topfit in een leuke ambiance!


Vincent Krauwer

 

Vincent (ondernemer); De eigenaar Jeroen Weeteling zit al jaren in de vechtsportwereld en weet heel veel over technieken en tactieken. Ook MMA worstelen Krav Maga Boxen Kickboxen het kan hier allemaal.

 

Ik heb al heel veel vechtsport gedaan maar de uitleg over de techniek die ik hier kreeg is echt top. Ik kon voor alles terecht van dieet advies tot instructies mbt olympisch gewicht heffen.

 

Kortom: een aanrader!


Wilma Vroone

 

Ik ben Wilma (onderneemster) en ruim twee jaar geleden ben ik begonnen met sporten bij Jeroen van Sportievia.  Ik had nooit gesport en was het ook niet van plan. Tot ik in de spiegel keek op een vakantie en dacht mmmm het wordt er niet beter op. Thuis gekomen had mijn man geregeld dat Jeroen mij  kwam ophalen en zijn we begonnen met sporten.

 

Maar ik ben dus zo iemand die een stok achter de deur nodig heeft en bij Sportievia en Jeroen vond ik die. De afwisseling vind ik super leuk. 

 

Afgelopen juni had ik bedacht dat ik wel mee wilde doen aan een bikini fitness wedstrijd. Deze zou plaatsvinden in december. Extra trainen, een goed voedingsschema en vooral  doorzettingsvermogen waren de ingrediënten.

 

Maar het is gelukt mede dankzij de motivatie van Jeroen.