BIKINI CHALLENGE

BIKINI-CHALLENGE 2020

 

De bikinichallenge gaat weer van start in een nieuw jasje en op een nieuwe locatie.

 

Op maandag 6 januari 2020 starten we om 20 uur aan de Molenweg 8E in Middelharnis.

 

Wil je alles weten over de challenge?

 

Meld je aan https://www.liekeligtvoet.nl/bikini-challenge/

 


Januari 2018 was voor mij een start van een nieuwe manier van sporten en leven. Ik wilde graag niet alleen slank, fit en gezond zijn maar ook een weg vinden om alles in balans te krijgen. Lichaam en geest staan met elkaar in verbinding en als je een fijn en fit lichaam heb, voel je je goed en dat straal je uit. Tien weken met een leuke club meiden trainen om het zelfde doel te willen bereiken, daar had ik veel zin in.

 

Leuke groepslessen in combinatie met een goed fitnessprogramma en een voedingsschema. Erg leuk vond ik de poseerles. Elkaar motiveren en elkaars resultaten zien. Na 10 weken hard werken met een Super resultaat mag je stralen op je eigen fotoshoot. Een unieke ervaring met een professionele fotograaf en Lieke als Super coach.

 

Zo heb ik het ervaren en ben er nog steeds trots op.

 

Eigenlijk kan ik nog veel meer zeggen.... ook dat ik het nu begrijp dat je voldoende eiwitten en vezels moet eten maar dat je ook af en toe je zelf mag belonen met iets lekkers waar je echt van kan genieten.

 

Jennifer


Had al vele jaren geen sportschool meer van binnen gezien ...

 

In januari begonnen met de Bikinichallenge bij Sportievia. Het was zéker geen snoepreisje maar.... no pain, no gain.

Ontzettend leuk en leerzaam en al snel resultaat: fitter, slanker en sterker!  

 

Hierna nog 8 weken PT van Lieke Ligtvoet gehad, een absolute aanrader! Dank je wel voor je geduld en motivatie, veel van je geleerd! Lisa Oosters thanks voor alle steun dank je voor mooie foto’s!

 

 

Sara


Bikinichallenge 5.0.

 

Best wel een beetje trots. 

 

We did it Judith! Bedankt Eddy voor je gave foto's! —bij Sportievia.

 

Heleen


Reacties van vorige deelneemsters van de bikini-challenge: 

 

“Het leuke is dat je bepaalde mensen leert kennen en ook ervaringen uitwisselt.”

 

“Ik ben heel erg trots op hoe mijn lichaam er nu uit ziet, kledingmaat kleiner en centimeters die eraf vliegen wat ook goed te zien is, en natuurlijk de supergave fotoschoot.”

 

“De bikini challenge zou ik ook aanbevelen omdat je echt iets voor jezelf doet en na afloop kan zeggen: Dit heb ik zelf voor elkaar gekregen.”

 

“Ik ben trots op het aantal kilo’s dat ik ben afgevallen en je kan zien dat mijn buik strakker is geworden.”

 

“Eigenlijk ben ik het meest trots op dat ik mij zekerder voel, zelfvertrouwen.”

 

“Je ziet zeker resultaat en het is fijn dat je precies kan zien wat je moet eten en welke oefeningen je moet doen.”

 

“Ik vond het echt leuk om een doel te hebben, heb met veel plezier getraind en leuke mensen ontmoet.”

 

“Ik zie dit wel als een ‘begin’ in de fitness sport.”

 

“Ik vind het een goede stimulans om bewust met je lichaam bezig te zijn en deze sportschool werkt voor mij zeker motiverend, vooral door de enthousiaste mensen.”

 

“Wat een saamhorigheid! Geweldig om samen hetzelfde doel te hebben.”

 

“Als je echt goede, motiverende, inspirerende mensen om je heen wilt hebben, dan zeker Sportievia.”

 

“De begeleiding is super en begrijpen wat wij als vrouwen willen.”


De bikinichallenge was super!

 

Ik werd er op gewezen dat er een bikinichallenge ging beginnen, en zag foto,s en verhalen op de site en ik werd nieuwsgierig want de resultaten waren goed. Ik was ook al bij een andere sportschool een proefles wezen doen, maar het voelde voor mij niet goed. De dag erna was er een infoavond bij Sportievia voor de challenge. Dit voelde meteen goed.

 

Miranda en Lieke waren heel aardig en de overige deelnemers waren allemaal verschillend, maar we kwamen allemaal voor het zelfde doel ,ook de leeftijden waren heel verschillend ,maar dit resulteerde in een leuke groep mensen.

 

De groepslessen waren echt super leuk en motiverend. Ik ben zelf hartpatiënt (dus beperkt) maar ook dat ging prima, er word echt rekening met je gehouden.En dan het resultaat natuurlijk ,was super. Vele kilo,s kwijt ,spiermassa toe genomen, vetpercentage flink verminderd.


Meerdere keren zag ik de bikini challenge op fb voorbij komen. Mijn interesse was gewekt, vooral nadat ik eens kritisch naar mijn vakantie foto's en levensstijl had gekeken. Vervolgens naar de info avond gegaan en daar is de knop omgegaan.

 

Vol goede moed ben ik begonnen en mede door het enthousiasme van Lieke en Miranda was het voor mij bijna een makkie.  Veel sporten met goede begeleiding en me netjes aan het voedingsschema gehouden resulteert in een fantastisch resultaat. 

 

Ik ben erg blij met hoe ik me voel en mijn lichaam er nu uit ziet. Je gooit je levensstijl 180 graden om en je bent echt in 3 maanden de nieuwe betere versie van jezelf!!

 

Elke dag blij dat ik de bikini challenge heb gedaan bij Sportievia.  Life changing!

 

Jeanet.


Het is altijd fijn om met je lijf bezig te zijn! Te zien hoe je lijf op bepaalde trainingen en voeding reageert.

 

Ik ben heel mijn leven al in gevecht met mijn lichaam..voor mijn vroegere werk moest ik dun en “healthy” zijn. Veel sporten om rond de 60 kilo te blijven. Toen werd mijn zoon geboren...na de geboorte van mijn zoon 11 jaar geleden woog ik 92 kilo....na een totale omschakeling en kijk op voeding ben ik weer afgevallen tot 62 kilo (altijd sporten erbij) en dat is nu al jaren stabiel rond de 68-70 kilo.

 

Toen op de sportschool deze challenge voorbij kwam heb ik me opgegeven omdat het mij leuk leek om te kijken hoe mijn lichaam zou reageren op een ander manier van voedsel nuttigen (leef nu minimaal 10 jaar volgens Atkins-regime). Dat we erbij krachttraining moesten doen, was een leuke bonus

 

Conclusie: het is gewoon heel leuk om mee te maken! Niet alleen voor je lijf en leden, maar je leert ook weer leuke mensen kennen en dat je eindresultaat word vastgelegd door middel van een fotoshoot is een leuk extraatje. Niet te vergeten dat we ook Lieke en Miranda hebben rondlopen voor advies of een oppepper!

 

Dus, gewoon doen

Groetjes

Monika


Bikinichallenge... in mijn hoofd zag ik het wel voor me, maar in praktijk wist ik niet goed hoe is moest beginnen. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en Sportievia een mail gestuurd met de vraag wanneer er weer een bikini challenge van start zou gaan...

Al vrij snel kreeg ik antwoord.. " laat het nou een paar weken later zijn...". Ik dacht : ja, ik wil de knop omzetten en mee doen!! Ik ga de challenge aan!! 

Voor mijn gewicht hoefde ik niet mee te doen, maar wilde graag meer spieropbouw, en in mijn dromen kwamen ook subtiele lijntjes op mijn buik voor... ( buikspieren). Zo gezegd zo gedaan... daar begon ik...

 

Elke dag 6 x eten  ( Ik wist niet hoe ik het moest doen). Al gauw kwam ik in een fijn ritme, en at 6 x per dag. Dit in combinatie met krachttraining resulteerde bij de eerste meting al - 5 cm op mijn taille. waaauuuwww!! Het voelde echt goed. Ik had al helemaal in mijn hoofd hoe ik op de foto zou willen staan.. dus dat maakte dat ik nog meer motivatie kreeg ( positieve mindset) om er 100% voor te gaan. Natuurlijk zat er af en toe een soort van "baaldag" tussen... dat is in het leven normaal, dus ook hierin.  Maar dan waren zowel Miranda als Lieke er om me op te peppen!! 

 

Na 3 maanden van krachttraining en voedingsschema's, mag het resultaat er zijn;

Taille omtrent 61 cm ( was 68)

Gewicht 55 kilo, spierpercentage toename en vetpercentage afname. Het uiteindelijke resultaat nu vast gelegd op foto.. en ben vast besloten om door te gaan!! Dit voelt namelijk echt  als overwinning!! 

 

Daphne


Door de enthousiasme en het geweldige resultaat van mijn zusje Marianne Grinwis die eerder dit jaar mee deed aan de Bikinichallenge ging het bij mij ook kriebelen.

 

Ik leefde voor de Bikinichallenge al gezond en sporten deed ik ook al regelmatig, maar toch wilde ik het proberen.. En het is me gelukt, ik ga nog zeker door!

 

Bikinichallenge bij Sportievia is zeker aan te raden, leuke en goeie begeleiding! Het teamverband is ook een motivatie om door te gaan!

 

Thank you Lieke en Miranda! Groentjes Martiene


Tja, ze zijn er toch wel stiekem aangekomen, die kilo’s nadat je gestopt bent met roken.  Zomaar een sportschool in lopen en beginnen was het ook niet voor mij. Toen zag ik op Facebook reclame voor Sportievia de Bikini Challenge.  Is dat de ingang voor een gezonder leven????  Twijfel wel of  niet gaan….

 

Nu 2 maanden later best wel goede keuze gemaakt om wel te gaan. Tuurlijk ieder begin is lastig en het is met vallen en opstaan gegaan, vooral het eten. Wat is de juiste balans tussen zondigen en juiste keuzes maken.

 

Door Lieke en Miranda werd ik zeker gemotiveerd om een betere versie van mijzelf  te worden. Met uiteraard veel ruimte om te lachen en  plezier onder het sporten te maken, want ja dat vind ik toch wel heel belangrijk. Lachen is immers gezond. En de eventueel gil in je oren dat je het wel kunt en door….hihi.

 

Lukt  je iets niet door een beperking, geef het aan en ze geven je met alle liefde iets anders wat je wel kunt doen. Leuke mensen ontmoet in de bikini groep, veel gelachen, veel overwonnen en  sterker zowel lichamelijk als geestelijk geworden. Super blij met dit tussen resultaat, want ik ben er nog niet. Maar met de hulp van Lieke en Miranda (en de rest van het Sportievia team) kom ik er zeker wel.

 

Op naar de volgende sport uitdaging…

 

Groetjes Lieneke 


Deze foto is van één van de deelneemster van de bikini-challenge 2.0. Er zitten 2 maanden tussen foto 1 en foto 2. 

 

Hieronder zie je de foto's van de fotoshoot en reaktie van enkele deelnemers. 

 

Wil je meedoen met een bikini challenge? We starten regelmatig met een nieuwe groep. Vul dan onderstaand formulier in voor meer informatie. 


Ja, ik ga nu mijn leven omgooien en ga er voor sporten en gezond eten.. Hoe vaak heb ik dat wel niet gezegd?

 

Maar telkens kwam het er weer niet van, ik kreeg het zelf niet voor elkaar, wat is gezond? Wat is goed voor je? De kilootjes werden meer en meer..

 

Toen zag BIKINICHALLENGE, Jaa daar doe ik aan mee en ga voor een betere versie van mezelf. En dat is me zeker gelukt in die 3 maanden, tuurlijk ben ik er nog niet en ga ik nog door met de nieuwe bikini challenge op 9 mei!

Wat was dit een geweldige ervaring!

 

Aardig wat kilootjes er af, en wat vet naar beneden en spier omhoog, trots! Ook voel ik me in het dagelijkse leven veel actiever ,minder moe meer energie. Maar dit had ik nooit zonder Lieke en Miranda kunnen doen! Wat een geweldige dames! Geef je snel op, als je betere versie van jezelf wilt!

 

Marianne


Ik zei altijd vanaf volgende week ga ik echt weer sporten.

 

Dan ga ik op mijn eten letten en ga ik echt werken aan m'n lijf wat ik zo graag zou willen. Uiteindelijk deed ik het altijd maar half en vaker niet dan wel. Totdat ik hier in de buurt kwam wonen en vond dat het tijd was voor verandering. Toen ik aan het zoeken was naar een sportschool en op de bikini challenge uitkwam, dacht ik, dit ga ik doen.

 

En ik kan alleen maar zeggen ik ben blij dat ik het gedaan heb en die schop onder me kont had ik echt nodig!

 

Chantal